šŸ’” "Karjeras diena 2024" - nāc un iepazÄ«sti SPRK

Print
Karjeras diena 2024

Piektdien, 8.martā, no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, pulcējot vairāk nekā 100 uzņēmumus un organizācijas no dažādām nozarēm lielākajā profesionālās orientācijas pasākumā Latvijā, norisināsies "Karjeras diena 2024". Ikgadējo pasākumu rīko Rīgas Tehniskās Universitātes Karjeras centrs.

Pasākumā darba devējiem klātienē iespēja uzrunāt vairākus tÅ«kstoÅ”us potenciālo darba ņēmēju un praktikantu, bet Latvijas augstskolu studentiem un citiem interesentiem ā€“ iepazÄ«t dažādu nozaru uzņēmumu un iestāžu piedāvātās vakances, kā arÄ« veidot kontaktus un attÄ«stÄ«t kopprojektus. Å ogad pirmo reizi pasākumā notiks "Darba Tinderis".

Nāc ciemos!

ArÄ« Sabiedrisko pakalpojumu regulÄ“Å”anas komisija (SPRK) Å”ogad piedalÄ«sies! MÅ«s varēs atrast stendā Nr. 23 (Ķīpsalas halles plāns un izvietojums).

DalÄ«ba pasākumā ir bez maksas pilnÄ«gi visiem apmeklētājiem. Lai tiktu iekŔā hallē, nepiecieÅ”ams reÄ£istrēties un saņemt savu bezmaksas biļeti. Biļetes var reÄ£istrēt vietnē aula.lv.

Par uzņēmumiem vairāk  uzzini "Karjeras diena 2024" elektroniskajā katalogā.

Iepazīsti SPRK ekspertus, kurus varēsi iztaujāt!

Karjeras dienas ietvaros visas dienas garumā Tev bÅ«s lieliska iespēja klātienē iepazÄ«ties ar 11 SPRK ekspertiem no dažādām SPRK regulējamām nozarēm, uzzināt, ko dara SPRK, uzdot interesējoÅ”os jautājumus par profesijām, ikdienu, aktualitātēm, darba un prakses iespējām.

IepazÄ«sti mÅ«su ekspertus, kurus Tev bÅ«s iespēja iepazÄ«t klātienē šŸ‘‡

 

Kāpēc izvēlēties darbu SPRK?

Nereti sabiedrÄ«bā valda uzskats, ka darbs valsts pārvaldē nav tik aizraujoÅ”s kā privātajā sektorā. SPRK veido daļu no publiskā sektora, un ir vairāki iemesli, kāpēc darbs pie mums var izvērties par iespēju Tev gÅ«t plaÅ”u pieredzi, zināŔanas un jaunu ceļu karjeras attÄ«stÄ«bā. AplÅ«ko Ä«so ceļvedi un uzzini vairāk! šŸ‘‡

 

 

Seko pasākuma aktuālajai informācijai!

"Karjeras diena 2024" pasākums Facebook, seko arÄ« Instagram un TikTok.

IepazÄ«ties ar programmu un sekot lÄ«dzi aktualitātēm var arÄ« tÄ«mekļvientē karjerasdiena.rtu.lv.

 

Kā mums gāja?